Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


XII. Pilisborosjenői Várjáték

Tervezett programjaink: 

Ø      7-én 10.00 órától családi nap! Aktív játszóház - aprók bástyája a gyerekeknek, érdekes kiállítások és vetélkedők, interaktív kulturális programok, vásáros utca, népi mesterségekkel foglalkozók bemutatója, kézműves és ajándék vásár… meg még számtalan meglepetés is!

Az Aprók bástyája felé vezető úton is igazi kaland vár: a középkori bajvívók színes, látványos bemutatója, és a gyerekprogramok helyszíneit összekötő kellemes sétaút alatt a vásársoron találhat majd ajándéktárgyakat, ékszereket, ásványokat, ezüstművest, és sok minden más érdekességet is, sőt, lesz, ahol ki is próbálhatja az egyszerűbb tárgyak elkészítését. A bemutatót is tartó mesterek között felfedezhet kosárfonót, kovácsot, fafaragót, papírmerítőt, pecsétlenyomat-készítőt, bábkészítőt, tűzzománcost, hímzőt, csipkeverőt, üvegfestőt, keramikusokat, ruhakészítőt, csuhéfonót, és sok más iparművészt!

A nagyszínpadon napközben előadások, koncertek, zenei-, tánc- és harcművészeti bemutatók, gyermekműsorok élménye vár mindenkire.

A bátrabbak most is kipróbálhatják tudományukat és merészségüket az íjászatban, lovaglásban.

Ezeken kívül még sok-sok meglepetés vár mindenkire!

A rendezvény megvalósításához szponzorok, támogatók jelentkezését várjuk!

Kérjük, ha módja és lehetősége van támogatni a rendezvényt tárgyi, illetve pénzbeli felajánlással, akkor tegye meg! Minden apró forint számít! /S természetesen adóalap csökkentő igazolást állítunk ki a támogatásról!/

Jelezze: Bereczkiné Szendrey Évának- 06-30-596-7573; szendreyeva@gmail.com,

 Pilisborosjenőért Alapítvány számlaszáma: OTP  11703006-20050973; adószáma: 18660252-1-13

Példák arra, hogy mit tudunk nyújtani a támogatóink részére:

Molinó elhelyezése a rendezvény helyszínén, logó elhelyezése a rendezvény honlapján................................... Egyedi igények megbeszélés tárgyát képezik! Köszönjük előre is a segítségét!

Részletes program az interneten www.pbj-varjatekok.eoldal.hu és a nagyplakátokon!

Találkozzunk szeptember 7-én az Egri Vármakettnél!

 

Szervezők nevében: Bereczkiné Szendrey Éva